zile
ore
min
sec
Black Friday e aici! 20% reducere la toate produsele!

Livrare în toată țara

Livrare gratuită la comenzile de peste 800 ron

  •  Invitații nuntă   •  2019 vine cu idei noi în materie de invitații de nuntă!

2019 vine cu idei noi în materie de invitații de nuntă!

E impropriu să spunem ce se poartă și ce nu se poartă în ceea ce privește nunțile pentru că nunta se face în funcție de preferințele cuplului și ar trebui să fie ceva impus de dorință, nu de trend.

Cu toate acestea, ne-am gândit facem o selecție de invitații și vă propunem câteva idei pentru papetăria de nuntă din acest an. Invitațiile sunt al treilea lucru la care se gândesc viitori miri, după ce au stabilit data evenimentului și restaurantul. Ele reprezintă un element esențial în răspândirea veștii marelui eveniment. Și cum prima impresie contează, recomandăm ca ineditul, surpriza și autenticul să fie must-have-ul oricărei invitații de nuntă.

Stilul Art Deco

Primul stil care va face furori în 2019 este Art Deco. Trendul îl aduce în față și îl prezintă ca fiind creația ce îmbină celelalte curente artisitice, culegând din fiecare frumosul. Nici prea mult și nici prea puțin și carcaterizându-se prin linii geometrice,accesorizate cu diferite frunzulițe sau floricele.

Prin simplitatea care predomină, poate fi considerat un stil luxos, modern și elegant. Atrage usor atenția prin culori strălucitoare, contururi puternice și printr-un tipar îndrăzneț. Indiferent de tema aleasă, acest stil se pliază atât pe stilul nunților clasice, cât și pe modernismul glamuros.

Stilul mediteranean

Al doilea stil, care se menține de doi ani în topul preferințelor mirilor, este cel mediteranean. Tonurile de culoare regăsite în natură precum albastrul mării, verdele revigorant al frunzelor tinere de primăvară și nuanțele citricelor. Violetul lavandei și toate elementele rustice conferă un aer boem invitațiilor, amintind de frumusețea naturii.

Elementele decorative predominante sunt: motivele florale, crenguțe sau frunzulițe de măslin sau eucalipt, iar invitațiile de acest fel sunt recomandate evenimentelor cu tematică rustică și marină.

Nici natura luxuriantă nu iese din tipar, iar florile bogate din colțurile invitației întregesc parcă imagistica sentimentelor intense de dragoste. Asemenea invitații vin în întâmpinarea persoanelor care optează pentru o nuntă cu tematică romantică sau care preferă stilul vintage.

Stilul Moments

Un alt stil care este readus în trend este reprezentat de invitațiile personalizate cu fotografia cuplului. Aceste invitații readuc originalitatea prin dorința de a fi cât mai aproape de inima oamenilor dragi care sunt invitați la nuntă.

Stilul vintage

Nu în ultimul rând, 2019 este anul invitațiilor tipărite pe hârtie reciblabilă, manuală, cu design elegant, simplu și delicat, cu influențe vintage. Este ideal atât pentru o nuntă rustică, în natură, cât și pentru o nuntă plină de rafinament. Printr-o caligrafie deosebită, granițele timpului dispar, iar trecutul îndepărtat invadează prezentul. Și, pentru o scurtă vreme, ai impresia că ești în fața epocii artei caligrafice.

Pentru toate acestea, la noi găsești imaginație și pricepere care să contribuie la îndeplinirea visului vostru.

Nu îți promitem inimaginabilul, dar site-ul ne este dovada lucrurilor făcute din pasiune și din dorința de a vedea oameni care se bucură de evenimentele speciale din viața lor până în cel mai mic detaliu.

Open chat